XVIII. Országos TDM konferencia – ESZTERGOM 2017. november 30-december 01.

A jól prosperáló TDM-szervezetek megállnak a lábukon önállóan is. Ám nem mindegy, milyen szerepet szán nekik jövőképében a Magyar Turisztikai Ügynökség, milyen mozgásterük lesz a fejlődésre – erről szólt az Esztergomban megrendezésre kerülő rendezvény. A TDM Agora, ami a konferencia másnapján került megrendezésre rendkívül erős online szakértői gárdát állított fel a résztvevők legnagyobb örömére, hiszen az előadásokon túlmenően aktív párbeszédre is sor kerülhetett.

Előadóink: dr. Gajda Tibor (vezérigazgató-helyettes, MTÜ), Holczer Ágnes (tanácsadó, HONifo Kft.), Krompaszky Gábor (szálláshely minősítő auditor, Hotelstars Union), Kovács László (elnök, MVI), Tassy Márk (igazgató, Magyar Természetjáró Szövetség), Erdős Ádám (travel Industry Manager, Google Magyarország), Bodrogi Bozán András (szakértő, Youtube megjelenések), Szabó Zsolt (turizmus menedzser, Szállás.hu), Sipos Zoltán (stratégiai igazgató, Kreatív Kontroll Kft.), Lovász Sándor (médiatervező, Adanima Consulting), Kemecsei Attila (tul.-ügyv., Jaguár Média Kft.)

RÉSZLETEK I.

RÉSZLETEK II.