STRATÉGIAI MENEDZSMENT TRÉNING

Sratégiai menedzsment képzés (jelenleg nem szervezünk képzést)

A tréning célja a „leaderré válás” folyamatának elősegítése: a 13 alkalmas közös munka eredményeképpen a résztvevők magabiztos szakmai ismeretekre és vezetői készségek elsajátítására számíthatnak, akik stratégiai szemléletük révén legitim és autonóm módon képesek szervezeteket irányítani. Hallgatóink ott kapnak segítséget, támogatást, ötletet, ahol ők maguk ezt leginkább szükségesnek találják. Oktatóink között elismert szakemberek találhatóak, akik tapasztalatuk és magas szintű tudásuk révén képesek fejleszteni a résztvevőket. Fktv. szerinti engedélyszám: E-001521/2016/D001

Stratégiai menedzsment tréning_Részletes bemutatkozó anyag_2020.

Hivatalos tájékoztató a képzésről_2020.

RÉSZLETES LEÍRÁS

Stratégiai menedzsment tréning
– emelt szintű képzés (nem csak) desztináció menedzsereknek

A 7 hónapon át tartó, 13 alkalmat felölelő szakmai tréningsorozat azoknak szól, akik mindenki számára érthető és világos stratégiai célokat szeretnének megfogalmazni és elfogadtatni azokat szervezetük tagjaival, szeretnének másokat is bevonni munkájukba, érvényre szeretnék juttatni saját meggyőződésüket, motiválni szeretnék munkatársaikat, aktivizálni szeretnék tagságukat, vagy éppen meg szeretnék győzni önkormányzataikat a változások szükségességéről – a kiszámíthatóbb finanszírozás, az egységesebb fellépés, a hatékonyabb termékfejlesztési és piaci munka érdekében.

A képzés és a közös munka eredményeképpen a résztvevők olyan, magabiztos szakmai ismeretekkel és vezetői készségekkel felvértezett „leader”-ekké fejleszthetik magukat, akik stratégiai szemléletük révén, legitim és autonóm módon képesek szervezeteket irányítani – az élet bármely területén. Ennek érdekében a résztvevők menedzseri munkájukhoz ott kapnak segítséget, támogatást, ötleteket, megoldásokat, ahol ők maguk leginkább szükségesnek látják és érzik azt. Ez kiterjedhet a szakmai ismeretek mellett önismeretük elmélyítésére, mások, a partnerek „besorolására”, a helyzetek, az emberi játszmák felismerésére, megértésére és kezelésére, illetve a kapcsolatok folyamatban, rendszerben való érzékelésére és működtetésére. Módszertanilag az általános tréning-anyagon és -élményeken túl cél a gyakorlatiasság, a személyre-szabottság, az egyéni tapasztalatok megosztása és az egymástól való tanulás.

A képzés különlegessége és külön értéke, hogy a résztvevők mindegyike személyes coachot kap maga mellé a képzés teljes időszakában. A résztvevők a képzés egyes alkalmai közötti időben sem maradnak egyedül a problémáikkal, hanem folyamatos támogatást kapnak heti rendszerességű, skype-on keresztüli konzultációk formájában.

Az első képzés 2018. októberében indult és 2019. áprilisában ért véget, a második képzés a 2020-as évben a pandémia megjelenésével már nem került megszervezésre.

Fktv. szerinti engedély szám:E-001521/2016/D001

A képzés díja minden esetben tartalmazta a bentlakásos napokon és a terepgyakorlaton a szállás árát (összesen 3 éjszaka). Az ellátást a tréningek napjain minden résztvevő külön fizeti.

A képzés vizsgával zárul, melynek erdeményes letételének feltétele, hogy a megadott óraszámhoz képest a hiányzások aránya nem haladja meg a 30%-ot. Sikeres vizsga esetén a résztvevők a képzés elvégzéséről tanúsítványt kapnak.

Kérdés esetén, kérjük keresse a Magyar TDM Szövetség titkárát, Horváth Viktóriát az info@tdmszovetseg.eu e-mail címen, vagy a 06/30-77-36-536-os telefonszámon!