KOVÁCS SZABOLCS NYERTE AZ “ÉV TDM SZAKEMBERE” DÍJAT (2020)

2020-ban első alkalommal rendezte meg a Turizmus Kft. a szakmai szövetségek díjátadóját az Utazás kiállítás hivatalos fogadásán a Budapest Marriott Hotelben; a korábbi években ugyanezen eseményre a hagyományos Évadnyitó Turisztikai

2020-ban első alkalommal rendezte meg a Turizmus Kft. a szakmai szövetségek díjátadóját az Utazás kiállítás hivatalos fogadásán a Budapest Marriott Hotelben; a korábbi években ugyanezen eseményre a hagyományos Évadnyitó Turisztikai Gálán került sor.  Az eseményen, a szakmai szövetségek legjobb szakembereit köszöntötték ünnepélyes díjátadó keretében.

„A Turizmus Kft. fontos küldetésének tartja, hogy a díjazottak híre a teljes szakmához, sőt az ágazaton túlra is eljusson, ennek érdekében az összes kommunikációs csatornáját mozgósítja, hogy mindenki megismerhesse azokat a szakembereket, akik munkájukkal és elhivatottságukkal nagy mértékben hozzájárultak az egész turisztikai szakma sikeréhez – hangsúlyozta Gál Pál Zoltán, a Turizmus Kft. ügyvezetője a díjátadón.

Az Év TDM Szakembere – 2019 díjat végül Kovács Szabolcs, a Zalakarosi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője vehette át a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány elnökétől, Princzinger Pétertől és a Magyar TDM Szövetség elnökétől Semsei Sándortól.

Az Év TDM Szakembere díj odaítélése a szakmai munkát előtérbe helyezve történt meg; a díjazott kiválasztása két lépésben valósult meg: először a szakma voksolhatott az általa legalkalmasabbnak vélt jelöltekre, amely alapján kialakult az öt jelöltből álló shortlist, az alábbiak szerint:

  • F. Szegő Krisztina, Székesfehérvári Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft.
  • Mihály Mariann, Körös-menti Turisztikai és Kulturális Egyesület
  • Kovács Judit, Gyenesdiási Turisztikai Egyesület
  • Kovács Szabolcs, Zalakarosi Turisztikai Nonprofit Kft.
  • Szentpéteri Ildikó, Siófoki Fürdőegylet Turisztikai Egyesület


Az öt turisztikai menedzser közül a Magyar TDM Szövetség elnöksége választotta ki a díjazott személyét, a jelöltek szakmai pályamunkáinak és elért eredményeiknek maximális figyelembe vételével – fogalmazott Semsei Sándor, a Magyar TDM Szövetség elnöke.

A díjátadón elhangzott, hogy Kovács Szabolcs évek óta tartó és kitartó munkájával és innovatív projektjeivel érdemelte ki az országos elismerést. Nevéhez fűződik, többek között a „Hat Érzék” integrált desztinációs marketingprogram kidolgozása és megvalósítása, amely élményláncként értelmezi a térségi kínálatot, valamint ennek egyik termékesítése, az „Érzékek Útján” elnevezésű interaktív élménytúra, s nem utolsó sorban a „Zalakaros Go Bike” és a „Csak Egy Pillanat!” szemléletformáló kampányok is.

Kovács Szabolcs a rangos elismerés kapcsán elmondta: „A közösen befektetett csapatmunkánknak és annak az összefogásnak elismerése ez a díj, amely konkrét projektekben és integrált kampányokban tudott megvalósulni. Az országos elismerések mindig fontos visszaigazolások, de az igazi siker az összefogás, azaz a közös munkával megvalósított projektek. Köszönet érte mindenkinek, aki bármilyen módon részt vett ebben!